producător
și
distribuitor

Calitate

siguranta

Producator, exportator si importator de produse dezinfectante.

vezi detalii

Din

1996

Prevenim infectiile si va protejam impotriva lor.

vezi detalii

Sunați-ne

luni-vineri 8-17

0722 327 031
Vă vom răspunde bucuroși la orice întrebare

Categorii

Despre noi

Drumul de la distribuţie la producţie,


Societatea BORERO COMSERV şi-a început activitatea ca distribuitoare de solutii dezinfectante în anul 1996, fiind una din primele firme cu acest tip de activitate din România.

De-a lungul anilor am comercializat produse din diverse game europene. Prin calitatea produselor şi a serviciilor am fidelizat numeroşi clienţi, cu care colaborăm de la începutul activităţii.

Dupa 10 ani de experienţă în domeniul comerţului cu produse dezinfectante, în anul 2006 am lansat pe piata, în parteneriat,  un produs dezinfectant clorigen.

In anul 2011, la 15 ani de la inceperea activitatii, am pornit pe drumul nostru, devenind producatori de tablete clorigene si importatori exclusivi de dezinfectanti si antiseptice.


Societatea noastra este în totalitate cu capital privat românesc, iar produsul BICLOSOL este fabricat cu forţă de muncă autohtonă.

Produsul BICLOSOL- FABRICAT ÎN ROMANIA – este în conformitate cu standardele europene privind dezinfecţia, conformitate atestată prin buletine de analiză, de către laboratoare acreditate şi este strict supravegheat prin analize zilnice de laborator, analize efectuate în laboratorul societăţii, de personal cu calificare de specialitate.

Societatea BORERO COMSERV este certificata ISO 9001:2008, atat pentru productie cat si pentru distributie de soluti dezinfectante.

Prin Managementul de la cel mai inalt nivel, SC BORERO COMSERV SRL, s-a angajat, ca prin afişarea unei orientări clare către client, printr-un angajament propriu exemplificativ, credibilitate, respectarea promisiunilor, evaluarea corespunzătoare a furnizorilor societatii, de care depinde in totalitate calitatea produselor comercializate, cat si a angajaţilor subordonaţi, sa creeze un mediu adecvat derularii in cele mai bune conditii a activitatilor asumate si declarate de catre SC BORERO COMSERV SRL.
Tintele organizatiei privesc  obtinerea unei performante maxime prin respectarea retetelor de fabricatie si a clauzelor contractuale.
Politicile privind calitatea si obiectivele stabilite, precum si responsabilitatile si mijloacele pentru indeplinirea acestora, sunt „produsele” pe care le „executa” managementul de varf al organizatiei, dar le pune in aplicare intregul personal al organizatiei.
Atunci cand a fost stabilita politica privind calitatea, managementul de la cel mai inalt nivel, a tinut cont de urmatoarele elemente:
  • nivelul si tipul imbunatatirilor viitoare necesare pentru ca organizatia sa aiba succes;
  • nivelul asteptat sau dorit al satisfactiei clientului;
  • dezvoltarea si perfectionarea continua a angajatilor;
  • asigurarea resurselor necesare pentru a indeplini cerintele SR EN ISO 9001:2015- fata de care a fost acordata „certificarea conformitatii”
  • contributia potentiala a clientilor nostrii la succesul organizatiei.
  • asigurarea respectarii angajamentelor asumate si declarate prin contractele incheiate.

Acasă Politica de Confidentialitate Despre noi Livrari Contact TERMENI SI CONDITII